Goud voor de G-lopers op de 4x400M.

Het was een zonnige zondag in het Waalse Jambes (nabij Namen) waar er dit jaar voor de Belgische titels bij de aflossingen gestreden werd.  Juist daarvoor mochten de G-atleten op de piste. De ploeg van AVT bestond uit allemaal atleten van onze groep.

Bjorn, Brian, Ian, Dylan en als reserve Sybrun. Bjorn vertrok zeer vlot en zette er direct een stevig tempo in. Bij de aflossing van Brian stond onze coach die hem begeleidde. Deze aflossing was zeer goed en zo bleven we zij aan zij vechten met de tegenstanders. De aflossing met Ian was, zoals op de trainingen feilloos en eenmaal Ian zijn turbo aangezet had was er geen houden meer aan. Hij liep weg van de tegenstand. De aflossing met Dylan (voor hem was het zijn eerste aflossing) ging maar net goed. Hij knalde als eerste binnen. En dan komt het belangrijkste moment; de vlaggen aan de aflossingszones. Overal geel, dus iedereen had een geldige aflossing gedaan. Daardoor mochten ze zich Belgisch Kampioen  noemen. !!!!

Enorm tevreden, alsof ze vlogen, mochten de fiere kleppers op het podium hun oververdiende medailles in ontvangst nemen van de reserve sybrun. Ook  Sybrun was zeer verrast. Hij was in de wolken dat hij zijn kompanen de medailles mocht overhandigen