G-sport initiatiedag @ Dommelhof

Op zaterdag 22 september ging de G-sport initiatiedag door in sportcentrum Dommelhof te Neerpelt.

Gsportdag_flyer

In tegenstelling tot onze legendarische omnisportdagen te Kiewit en Heusden-Zolder was de belangstelling eerder gering. Blijkbaar een trend die zich enkele jaren geleden heeft ingezet.

Jammer ook dat geïnteresseerden welke hadden ingeschreven uiteindelijk niet kwamen opdagen. Toch denk ik dat zij die er waren wel een leuke dag hebben gehad. Het was trouwens voor de schrijver ook een fijn weerzien met Sabrina.

Het was nochtans een mooi programma waarin ieder aan zijn trekken kon komen en diverse sporten kon leren kennen. Het programma bestond uit initiaties: atletiek, paracycling, rolstoelrugby, tafeltennis, rolstoeldansen, boccia, slalomparcours, G-voetbal en zwemmen. Daarnaast was er nog een rolstoelbaskettornooi. Hieraan namen 8 teams deel.

Wij wensen ook onze dank en waardering te uiten voor de vrijwilligers, begeleiders, officials en trainers die het mogelijk gemaakt hebben dat deze dag kon plaatsvinden alsook aan de Rode Kruisvrijwilligers van Lommel die instonden voor de medische ondersteuning. Ook gaat onze dank uit aan Sportcentrum Dommelhof en Sport Vlaanderen voor de ondersteuning.

persberichtGSVTSportdag

X