De warmste tandemtocht

De warmste tandemtocht

Een warme blog

Tijdens de warmste week – 18 tot 24 december – zal onze voorzitter, Guido Roex, de afstand Kleine-Brogel – Kortrijk afleggen per tandem. De afstand is, in vogelvlucht, 159 km. De effectieve afstand zal 200km zijn. Hij doet dit voor het goede doel, GSV Toekomst vzw en meer bepaald voor de sportkern paracycling (fiets, handbike, tandem) en de pas opgerichte kern torbal (balsport voor blinden en slechtzienden).

Hoe sponsoren?

Spreekt deze actie je aan en wil je graag een kleine of grote financiële bijdrage hiertoe leveren dan kan dat uiteraard.

Dit kan je doen op drie manieren:

  1. je stort een vrije bijdrage
  2. je kiest voor een sponsoring per km. Het bedrag bepaal je zelf bv. 0,10 cent per km, 2 euro per km, 0,25 cent per km …. en je bent altijd vrij om dit bedrag af te ronden.
  3. je doet een gokje op de tijd die Guido zal afleggen tot Kortrijk. Voor € 2,00 per gok maak je kans op een mooie prijs indien je behoort tot de drie deelnemers die de tijd het dichtste benaderen. Bij een ex aequo zullen de seconden bepalend zijn voor de volgorde.

Hoe betalen?

Je stort je bedrag rechtstreeks op de rekening van De Warmste Week – Kleine-Brogel – Kortrijk

IBAN BE 87 7360 6512 8894

BIC KREDBEBB

Om de opbrengst nog te laten meetellen voor de algemene opbrengst van de warmste week vragen wij wel om je bedrag te storten voor 22 december.

Overtuigd? Vul dan het formulier in met je engagement.

DE WARMSTE TANDEMTOCHT

X