De warmste tandemtocht


Na intense weken van voorbereidingen en diverse acties was het op woensdag 18 december om 7u00 eindelijk zover. De warmste tandemtocht van Guido en Marcel kon van start gaan. Het was een gezellige drukte vanaf 6u00 aan fietscafé Run Inn met o.a. trompetgeschal en spek en eieren.Enkele minuten voor het vertrek nog even poseren

Vol goede moed vertrok het gezelschap richting Mechelen waar er een eerste stop gepland was.

De route van het eerste gedeelte: Kleine Brogel – Kerkhoven – Balen – Meerhout – Eindhout – Oosterlo – Zammel – Westerlo – Heist-Op-Den-Berg -Putte – Mechelen. Deze afstand werd afgelegd met een gemiddelde van 29 km/uur. Een vroeg aankomstuur in Kortrijk leek goed haalbaar.

Vol goede moed en met frisse krachten vatte het gezelschap deel 2 van de route aan Mechelen – Kapelle op de Bos – Londerzeel – Opwijk – Nijverdeel – Aalst – Egem – Zottegem – Zwalm – Avelgem – Waregem – Harelbeke – KORTRIJK

Dat de fietspaden toch wel iets anders zijn dan onze Limburgse fietspaden maakte dat het een tocht met enkele hindernissen werd en hierdoor kregen de banden het hard te verduren. Het noodlot sloeg toe op enkele kilometers van Kortrijk. Het vervangen van 4 (vier) kapotte banden zorgden ervoor dat de klok wat langer moest tikken dan het oorspronkelijke plan. Uiteindelijk kwam men dan iets na 16u00 aan in Kortrijk.

En dan was het toch nog wel even wachten alvorens men naar het podium mocht om de actie toe te lichten.

Er werden verschillende acties georganiseerd tvv de warmste tandemtocht zo was er in de Run Inn een quiz Voor een karaoke-avond en een avond met Vlaamse klassiekers kon men terecht in De Wirix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X