Verhuis kern Neerharen

Op zaterdag 8 september staken de voetballers en trainers de handen uit de mouwen. Niet om te trainen maar om de verhuis vanuit hun vertrouwde sporthal naar hun nieuwe locatie tot een goed einde te brengen.

De verhuis werd mede mogelijk gemaakt door het ter beschikking stellen van een vrachtwagen (met laadklep!) en de hulp van Lambert Matheï (Cand’Art – Bilzen). Om alle materialen te verhuizen moest de vrachtwagen 2x rijden en een bestelwagen 1x.

Het nieuwe seizoen start dus op 15 zaterdag  september in de nieuwe sporthal. Bovendien kregen de voetballers ook nog een nieuwe uitrusting. De trainingsmomenten van G-voetbal en omnisport blijven hetzelfde.

Dankzij de bereidwillige medewerking van volleybalclub Sparvoc heeft de jongerenkern van Lanaken dus een nieuw plaatsje gevonden waar ze wekelijks kunnen trainen en waar ook hun materialen een veilig onderkomen hebben. Tevens kunnen de ouders, familie en sympathisanten  op een aangename wijze de trainingen volgen vanuit de cafetaria die op zaterdagochtend geopend zal zijn.

De trainers voor de omnisportkern blijven dezelfde Anouk, Ann en Gerda.

Voortaan kan je dus terecht in sporthal Sparrendal, Roelerdreef 18 te Lanaken.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X