Hernieuwing lidmaatschap

Beste leden

Het naderende einde van de vakantie is voor een aantal onder jullie ook weer de start van een nieuw sportseizoen.

Maar dat wil ook zeggen dat het lidmaatschap moet verlengd worden indien je lid wenst te blijven. Hiervoor kan je een formulier terugvinden op de website.

Je kan dit invullen en ons toesturen. Na betaling van het lidgeld ben je dan weer in orde.

Sommige kernverantwoordelijken verzamelen het lidgeld voor hun kernleden maar dan zullen zij je hier wel van op de hoogte brengen.

Wens je dus lid te blijven vul dan hieronder het formulier in. Wens je geen lid te blijven laat het ons dan ook weten zodat wij onze administratie kunnen aanpassen.

Namens het bestuur hartelijk dank voor het vertrouwen.

Stefan

Lidmaatschap 2019-2020

Het is weer tijd om het lidmaatschap bij GSVT voor het nieuwe sportseizoen te verlengen (of niet). Tevens is het een gelegenheid om een update te doen van uw gegevens.

Sportfederaties en hun aangesloten clubs hebben via het nieuwe decreet op de sportfederaties de machtiging om het rijksregisternummer van de aangesloten leden op te vragen en te bewaren. Het rijksregisternummer is onlosmakelijk verbonden met het aangesloten lid en daardoor het best geschikte instrument om dit lid uniek te identificeren

€ 60,00 / € 50,00 voor een tweede lid in één gezin / € 45,00 voor een derde, vierde, vijfde,... gezinslid

Meer info kan je terugvinden op de website van uw ziekenfonds.

De nieuwe Europese privacy wetgeving (GDPR of AVG), welke op 25 mei 2018 in werking is getreden, heeft ook gevolgen voor ons. De gegevens welke u hierboven verstrekt zullen louter gebruikt worden om de goede werking van de vereniging te verzekeren en om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Lees onze privacyverklaring op de website www.gsvt.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X